Bjergbestigning rygsæk struktur

- 2018-12-21-

Strukturen omfatter en skulderrem, en brystrem, en taljebælte, en skulderbælte, en bundlejebælte, en støtteanordning, en ventilationsanordning og en justeringsanordning (benævnt en fem-bælteanordning). Bæresystemet er kernen i rygsækkens teknologiindhold. Den største forskel mellem en rygsæks ydeevne er bæresystemet. Bjergbestigningstaskens ydeevne tages ikke kun i betragtning for ventilation, men også for tyngdekraftstransmission, lastbæring og komfort.

Videnskabens byrde realiseres i den gradvise udvikling. U-formet rør og dobbelt aluminiumsstrimmel bruges almindeligvis i den tidlige støtte af støtteanordningen; den forbedrede rygsæk anvender den "∠"-formede aluminiumsplade og støttepladestøtten og er formet efter kroppens kurve; for at forbedre bæreevnen opfandt den europæiske rygsækproducent i slutningen af ​​det 20. århundrede "TCS" bæresystemet, som er understøttet af en legeret rørramme og er formet med et højstyrke, højstyrke titanlegeringsrør , hvilket i høj grad reducerer materialets vægt og gør det mere stresset og afbalanceret, med et stort volumen. Rygsækken er udstyret med en taljestøtte for at gøre den bærende kraft mere sømløs. For at løse problemet med at kigge op på vejen er systemet designet med en forsænket nakkestøtte. For at tilpasse sig bærerens forskellige kropsform, kan nogle rygsæktaljepunkter åbnes, og der kan tilføjes en pude for at løse modsætningen mellem baldernes stresspunkt og taljepunktet. Det humaniserede design gør "TCS"-bæresystemet, som har været leder af den europæiske bjergbestigningstaske-evaluering i seks på hinanden følgende år, og er kendt som det "smarte bæresystem".

Piggyback-systemets ventilation er en vigtig indikator for komfort. Producenten bruger normalt et blødt udluftningsmateriale til at bule, skuldrene er designet som en pude, og taljens omdrejningspunkt er udstyret med en justerbar ventileret pude til at danne sadlen i længde- og sideretningen. God ventilation er løst.

Justeringsanordningen til piggyback-systemet er udviklet på basis af den faste anordning, den faste struktur kan kun tilpasse sig en bestemt højde, og den er meget ubelejlig at bruge, så producenten har udviklet en justerbar piggyback (generelt almindelig i den europæiske pakke) . Den justerbare skulder er opdelt i en op-og-ned-type: opreguleringstypen har generelt en trinjustering ved roden af ​​skulderremmen, og nedreguleringstypen er en justeringsanordning installeret i midten af ​​bæltet. Begge typer justeringsmetoder kan justere rygafstanden efter ryglænets form. Men underlagt visse begrænsninger. For at løse denne modsætning udviklede producenten en talje-skulder forbindelse trinløs justering, som fuldstændig overvinder begrænsningerne ved de to første justeringsmetoder, og ryggen kan vilkårligt justeres til en passende position efter individuelle behov, og derved finder den bedste følelse. Der er stadig nogle mærker, der bruger faste strukturer (almindelig i den amerikanske pakke). De synes, at den faste type er mere stabil og tilpasser sig højden med forskellige antal S-L.

Bæresystemets fem-bælte funktion er at sikre den pålidelige kombination af rygsækken og den menneskelige krop, at sikre den korrekte kraftoverførsel og at hjælpe lejet. Dets materialer, processer og designmetoder påvirker belastningens komfort direkte. For at sikre skulderens komfort har producenten opfundet "S" skulderremmen, så skulderremmen både kan åbne nakken og ikke skulderfatningen. Materialet er støbt med høj temperatur til at danne en flerlags skumfilm med et fleksibelt ydre lag af lycra, så skulderen. Puden er blød og behagelig; skulderkraftbæltet er forbundet med en hel krop, som ikke kun sikrer justeringen af ​​tyngdepunktet, men også opfylder kravene til bæreevnen; brystremmen er en lille del af bæresystemet, men det er ikke en ubetydelig del. Brystremmens hovedfunktion er at justere. Skulderremmen er åben for at øge stabiliteten af ​​rygsækken og er god til at trække vejret. Bæltet er den vægtbærende del af rygsækken. Det er normalt sammensat af en taljepude og et taljebælte. Den er designet med et bevægeligt design. Bæltet er fastgjort til bunden af ​​rygsækken med et nylonklistermærke. Efter afmontering kan over- og undersiden finjusteres. Find det bedste kombinationspunkt; rygsækkens taljebundsjusteringsbælte er opdelt i enkeltbælte og dobbeltbælte. Den professionelle rygsæk er dobbelt bæltejustering og krydskraft, hvilket sikrer den pålidelige kombination af bunden af ​​rygsækken og taljestøtten og taljen.

Strukturen af ​​rygsækbelastningssystemet er generelt ikke for kompliceret og har normalt en hovedtaske, en toptaske, en sidetaske og en taske påsat. Hovedposen er for det meste opdelt i øvre og nedre lag, det vil sige, en åbning er arrangeret i den øvre ende og den midterste del, og den bevægelige skillevæg er installeret i midten og kan tilsluttes eller frakobles. Fordelen er, at brugeren kan dispensere artiklerne efter behov og kan tages ud oppefra og nedefra. Rygsækkens øverste taske kaldes også hovedtasken. Den er sat på toppen af ​​rygsækken. Den har en enkeltpakkestruktur og en dobbeltpakkestruktur. Det er meget praktisk at installere nogle små ting. Sidetasken kaldes også øretasken. Den er placeret på begge sider af rygsækken som to ører. For nemheds skyld er nogle tasker ikke forsynet med sidetasker eller skjulte sidetasker, og nogle er designet med bevægelige sidetasker. Det kan fjernes ved brug af stikket. Vedhæftet taske refererer til den lille taske, der er fastgjort til ydersiden af ​​hovedposen, fastgjort på forsiden eller siden af ​​posen, formålet er at lette udleveringen af ​​genstande, og nogle af de vedhæftede poser kan tages separat.

Selvom ladesystemets funktion er at indlæse genstande, påvirker det direkte komfort og kraftoverførsel, om designet er videnskabeligt eller ej. For eksempel er rygsækkens dobbelte "V"-formede designkoncept at absorbere den nepalesiske piggyback og princippet om den portugisiske vintønde. Det selvbærende beslag er udformet som en stor "V"-form, og formen på rygsækkens hovedtaske er også designet. Store og små kegler, det er klart, at hovedformålet med dette design er at passere tyngdekraften rimeligt.

Plug-in-system: Funktionen af ​​rygsæk-plug-in-systemet er at øge antallet af transporterede genstande og at lette fastgørelsen af ​​uregelmæssige genstande.

En professionel bjergbestigningstaske, plug-in system er afgørende. Det eksterne plug-in system kan opdeles i tophængning, sidehængning, baghængning, bundhængning osv., normalt ved punktfiksering eller strimmelfiksering. Point-and-hang-typen har generelt et eller to sæt tilsvarende hængepunkter og er fastgjort ved firepunktsbinding i brug. Stripstypen er normalt udstyret med to rækker udvendige ophængningslister på forsiden af ​​rygsækken, som hver er forsynet med en flerhed af fikspunkter, og de faste genstande er mere tilfældige og mindre påvirkede af formen. Designet af den professionelle rygsæk har mange unikke funktioner, høje og lave lange og korte haglhængende punkter; små lommer til at løfte de hængende genstande; unik krampefast struktur og højstyrke anti-piercing syntetisk lædermåtte; Det er praktisk og holdbart i brug. Dette rationelle design fra praksis garanterer rygsækkens videnskabelige karakter på lasten. Et korrekt brugt plug-in-system kan fordoble din rygsækkapacitet.