Hvordan man vælger en god vandbøje og hvordan man bruger den

- 2021-10-12-

Vandbøje, også kendt som hælbug og hælbold, har lyse farver og realistiske mønstre. Det er behageligt og sikkert at bruge uden at føle sig slidt. Det påvirker ikke svømmeentusiasters handling og hastighed. Det er en nødvendig ting for folk, der kan lide at svømme. Når en svømmer lider af fysisk svaghed, kramper i benene, kvælning af vand osv. under svømning, kan han hvile ved hjælp af følgerens opdrift. Efter at hans fysiske styrke gradvist er kommet sig, kan han vende sikkert tilbage.

Når du vælger at svømme og flyde medvandbøje,vi bør først se, hvor meget opdrift den har, når den bruges. Generelt er 13 kg opdrift nok til at få to personers mund og næse til vandoverfladen. Jo større jo bedre. For jo større opdrift og jo større volumen, vil det være mere besværligt at rejse med rabat. Er det en langdistancerafting, er der mange skibe og så videre, så det er mere hensigtsmæssigt at vælge en stor størrelse.
Sådan bruger du vandbøje
1. Inden brug skal du lægge de ting i, der skal i, såsom tøj og mobiltelefoner (anvendes helst med mobiltelefon vandtætte tasker), og derefter forsegle og blæse, men ikke fylde for meget, for at undgå brud forårsaget af følgere.
2. Læg den i vand for at kontrollere, om der er luftlækage. Hvis det er tilfældet, skal du ikke bruge det.
3. Bind hælremmen om din talje.
4. Når du er kommet i vandet, skal du passe på ikke at blive beskadiget af skarpe genstande, og pas på ikke at vikle rebet ind i kroppen for at forårsage panik. Når det først skal bruges i vand, hold det fast, gå ikke i panik og svøm hurtigt til lavt vand for at forhindre drukning.